Kokonaiset (n. 6-12 kg) tai puolikkaat (n. 4-6 kg)
Kevyttä, hyvää, helppoa ja valmista ruokaa suoraan pöytään. Saatavana lisämaksusta myös viipaloituna tai viipaloituna ja koristeltuna - helppo ja näyttävä ruoka juhlapöytään
Saatavana 1 kg ylöspäin, savustettua kalkkunan filettä Valmis syötäväksi sellaisenaan.
Myydään vain kokonaisina pakasteina (n. 6-12 kg).
Kalkkuna tulee säilyttää mahdollisimman viileässä. Alle +6 ( ihannelämpötila +2 ). Lihaa ei saa päästää lämpeämään. Säilytys mieluiten ilmavasti hengittävän kankaan alla tms. eli ei umpinaisessa muovipussissa!
Tuoteseloste
Savustettu kalkkuna
Suomalainen 100% kalkkunanliha
Lisäaineet: Suola, lihavalmistefosfaatti E452, hapettumisenestoaine E301, natriumnitriitti E250
Suolapitoisuus 1,8%
Säilyy jääkaapissa (+2- +6 astetta) 7 vrk
Myyjä: Saksan tila, Jaakko Koski, Saksantie 91, 21500 PIIKKIÖ
saksantila@kolumbus.fi +358505672787
Savustus/suolaus: Someron Palvi Oy
Kalkkunanfileerulla
Suomalainen 100% kalkkunanliha
Lisäaineet: Suola, lihavalmistefosfaatti E452, hapettumisenestoaine E301, natriumnitriitti E250
Suolapitoisuus 1,8%
Säilyy jääkaapissa (+2- +6 astetta) 7 vrk
Myyjä: Saksan tila, Jaakko Koski, Saksantie 91, 21500 PIIKKIÖ
saksantila@kolumbus.fi +358505672787
Savustus/suolaus: Someron Palvi Oy
Tuore kalkkuna
Suomalainen 100% kalkkunanliha
Tuote pakasteena, säilytettävä alle -18 astetta
Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen
Myyjä: Saksan tila, Jaakko Koski, Saksantie 91, 21500 PIIKKIÖ
saksantila@kolumbus.fi +358505672787
Tuotteet myydään suoraan tilan omasta myymälästä.
Sesonkiaikana tuotteet voidaan lisämaksusta tuoda kotiin lähialueelle tai lähettää matkahuollon välityksellä.
Tuotteita on saatavana tilauksesta ympärivuotisesti.
Tilamyymälä on avoinna jouluviikolla klo 8.00-20.00. Jouluaattona suljettu! Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Joulun aluspäivät (21-23.12.) ovat yleensä ruuhkaisia. Noutamalla kalkkunasi hyvissä ajoin ennen joulua niin vältyt jonottamiselta.
Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.
Saksantie 91, 21500 Piikkiö